Ibland så är det enkla också gott

Jag funderade länge på vad jag skulle handla hem tills mannen kom hem från jobbet idag. Det var ju dags att fira att det var semester. Jag ville ju ha något som var gott men också lite trevligt att fotografera kanske :-)

Till slut så släppte jag alla krav och måsten och handlade hem ingredienser för att göra varsin räkmacka. Det blev riktigt gott, och enkelt! Och det där med fotograferandet.. ja, det gick som det brukar just nu..

Så. En slarvig räkmacka, lite gott i glasen och så är semestern invigd.

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  14 juli, 2020

  Det blev ju toppenbra helt enkelt. Bilder från verkligheten! Och semestern blev invigd :-)

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   15 juli, 2020

   Bilder från verkligheten.. det ska jag verkligen komma ihåg. Är inne i värsta blogg-blocken någonsin, och bara jämför mig med alla andra och stirrar på statistiken varje dag och känner mig mer och mer fundersam.. även om jag älskar att fotografera och ju borde älska att blogga från nya huset.. jag hoppas på att komma igen snart.
   KRAM

LEAVE A COMMENT