I himlen för en inredningsintresserad

 

Varje gång jag är i Stockholm så vill jag gå in på Svenskt tenn och bara gå runt och strosa och njuta av deras fina små rum med vackra möbler och dekorationer. Sen kan jag inte annat än älska deras blombuketter som står lite här och var. Att köpa något är det inte direkt tal om, men inspireras och drömma lite, det gör jag gärna :-).

 

 

Norrgavel har så ljusa och fina färger och träslag i sin butik så jag blir alldeles lugn i kroppen, och så känner jag hur köpbegäret bara hoppar på mig utan någon vett och sans och jag vill slänga ut hela bohaget och börja om, med ljusa obehandlade trämöbler, linnetyger och dova färger. Ja, ni som känner mig vet att vi inte har så vanvettigt mycket färger hemma nu heller, men det är något speciellt med obehandlat trä.

Att gå runt här med vänner är alltid mysigt, sen kanske inte männen i sällskapet njöt riktigt lika stort som vi kvinnor men det är helt OK :-).