Hus nr. 30 byter namn inom kort

Hus nr. 30 kom till för att vi bor rent fysiskt på nr. 30 i vår radhuslänga. Mitt stora intresse för fotografering och heminredning gjorde att namnet var ganska så självklart. Med tiden kom det till inlägg om trevligheter som grillkvällar, semesterresan eller cafébesöket. Det sköna livet helt enkelt.

Ett annat “beroende” jag har är att jag älskar tekoppar och är en obotlig tekoppsdejt-romantiker. Det är något lugnande och rofyllt med stor mysfaktor att dricka en kopp te, gärna när vädret utanför inte är på topp och ljusen får tändas på bordet.

Min allra högsta dröm i livet är att få besöka K2. Jag har aldrig haft någon avsikt eller förhoppning att komma upp på berget, det har jag vare sig fysik eller kunskap för, men att komma till foten av berget och se det framför mig, det bara MÅSTE jag uppleva någon gång.

När barnen växt upp och slutat med sina ungdomssporter som upptog en stor del av vår vardag (något jag saknar oerhört mycket) så fanns det tid och möjlighet för mig att återupptäcka mitt intresse för att vistas i naturen och att vara ute och resa på tu man hand, vare sig det är till grannstaden för en fika, en weekend med vänner, eller till fjärran kontinenter. Något som gör mig allra mest varm i själen är att min älskling också verkar dela min kärlek att ge sig ut i naturen och även han började titta på utrustning. Han har alltid tyckt om att fiska så jag hoppas innerligen att många av våra gemensamma helger och ledigheter framöver kommer att spenderas på resande fot med kamera, friluftsutrustning, fiskespön och en skön varsin bok.

Allt detta har gjort att just bloggnamnet Hus nr. 30 börjar tappa sin forna betydelse. Självklart står Hus nr. 30 för allt som vi står för då det är vårt hem, men den har tyvärr inte rätt relevans på webben. Då började funderingarna komma att det kanske var dags att gå vidare och göra något som passar oss bättre och inte bara klingar heminredning. Jag har dragit funderingarna fram och tillbaka länge, mycket och kom fram till ett 85%-igt beslut och igår bad jag alla duktiga bloggare i Influencers of Sweden om råd och synpunkter och fick väldigt många bra åsikter, varav en fastnade lite extra och jag grunnade hela dagen igår, vaknade käpprätt i morse och kände mig 100% besluten vad det nu blir för något.

“Hus nr. 30” ——> “Från tekopp till bergstopp” och den nya webadressen blir tekopptillbergstopp.se

Jag hoppas att ni som läser också känner att den passar mig alldeles utmärkt och speglar mig, men också passar för min älskling som kommer att synas mer här i bloggen tillsammans med mig. Jag hoppas också att ni vill fortsätta läsa, och ni som kan länka via egna kanaler gör mig varm i hjärtat om ni vill göra det även framöver. Sidan kommer att omdirigeras under en övergångstid så jag kommer inte att försvinna :-)

Inom kort kommer allt att flyttas över så ha överseende med att allt kanske inte ser perfekt ut till en början, men temat kommer att se likadant ut så ni kommer att känna igen er. Mitt fokus kommer fortfarande att vara fotografierna då det är vad jag brinner för.

Varmt välkomna tillbaka!!