Hur ska man kunna välja något av allt fint på Verkstan?

När vi var på Gotland i somras så var ett besök på Verkstan i Ljugarn ett måste för en inredningsnörd som jag :-)

Dessa makramé-amplar ångrar jag bittert att jag inte köpte, jag får väl skylla på att det blev en overload av fina saker kombinerat med galen värme och familjemedlemmar som ville traska vidare.. så jag ska se om jag kan få tag på en senare har jag tänkt. Jag vill ha både inne och ute :-)

Linnekläder är så förbaskat snyggt men jag har lite svårt att förlika mig med att det blir skrynkligt.. jag VET att det ska vara så och jag tycker det är så fint på andra, men när jag har provat så känner jag mig “ovårdad”. Får jobba på den saken till nästa sommar då jag gärna skulle ha en sån linneskjorta att såsa runt i!!

På utsidan av Verkstan fanns det minst lika mycket fint att shoppa.. hade jag bara orkat släpa så hade det kunnat följa med många fina krukor och fat med hem!!

Nu börjar vi ju lida mot höst, men än så länge kan du absolut shoppa här. Och det finns även butiker inne i Visby och en i Tofta så jag rekommenderar varmt ett besök!