Höstkänslorna är här på allvar nu!

Jamen hallå där så här på måndagkvällen. Helgen flög förbi i ett nafs och jag tittade knappt på telefonen eller webben på hela tiden, utan umgicks med familjen i princip dygnet runt. Fredagkvällen började med att pappa gjorde kantarellsoppa och vi satt i uterummet och bara njöt.

Thomas och Nathalié skulle sova kvar över helgen och när vi gick och lade oss på kvällen så tjoade Nathalié ifrån gästrummet att “Vi fick lägenheten!!!” och vi alla jublade. Det betyder alltså att de flyttar till Enköping från Uppsala om bara några veckor och vi får dem såå mycket närmare oss ❤️

Lördagen gick åt till att måla hus. Nathalié stod högst upp på stegen och målade vid taknocken och jag stod nere och var mest mentalt stöd nedanför stegen. Nu är allt grönt på huset målat minst en gång och på många ställen är det målat två gånger, så det närmar sig slutet. Verandan är helt vit nu vilket känns så rackarns underbart.

Söndagen började vi med att titta på hur vi skulle göra för att sätta i glasrutor i ytterdörrarna, och vi fick i ett av glasen men sen tog ork och material slut, för vi måste tänka lite annorlunda, så det jobbet får fortsätta en annan dag. Vi tog oss istället upp i skogen för att leta svamp, och vi kom hem med två stora påsar fyllda med kantareller, karljohan och blek taggsvamp så på söndagkvällen gjorde Nathalié varma mackor med taggsvampsstuvning. När mackorna var uppätna och mörkret kröp på oss så åkte alla hem och jag gjorde som jag brukar när jag blir ensam hemma på söndagkvällen.. jag landade i soffhörnet med en kopp te och tittade på en mysig film.

Nu är det måndag och höstkänslorna är här på allvar! På jobbet har min roll blivit lite omorganiserad så jag ska bygga upp mitt självförtroende igen och känner mig oerhört taggad på hösten och framtiden och få lära mig massor av nya saker, och jag känner mig så tacksam för att jag fick den här chansen till förändring 🌟. Här hemma målade jag en stund hemma innan det började skymma, och sen kröp jag upp i fåtöljen med en bok för att varva ner lite grann, men sen satte jag mig och jobbade lite till för att vara lite förberedd inför morgondagens möte.

Nu är klockan mycket och jag har börjat fila på något jag funderat på länge.. att börja filma lite mer. Jag tänker inte ens försöka bli någon hejare på Youtube eller skapa regelrätta vloggar, men det kunde vara lite kul att lägga in en kort film bland fotografierna här i bloggen tycker jag. Vi får väl se hur jag lyckas med det 🥴

Nu ska jag sluta svamla.. men jag har ju ingen att prata med här hemma så jag är så glad att jag har er att prata med ibland 💖