Hösten är här med allt vad det innebär

Sista dagen i september, ännu en höstmånad som gått mot sitt slut. Löven är röda, gula och orange, luften är frisk men fuktig. Dimman ligger tung över åkrarna och blommorna börjar vissna i trädgården. En ny tid alltså. Mörkret är här och någon mus lyckas smita förbi vildkatterna som stryker runt i våran trädgård och krafsar i väggarna. Småfåglarna sitter i trädet och tittar på de tomma frömatarna. Ja, det är höst med allt vad det innebär.

Som tur är så är vedboden överfull inför hösten och vintern, men det finns även en hög med virke som ska kapas upp, träd som måste fällas innan de självmant rasar i trädgården, så det kommer att fyllas på i den redan fulla vedboden.. dags att kanske bygga någon fin ställning att stapla ved i.. projekt projekt projekt hela tiden :-)

I dag är det lördag, startade morgonen med en stor kopp hett te, eld i kaminen, en vlogg på Youtube och nu är frukosten uppäten, vloggen slut och det är dags att spotta i nävarna och dra i gång lite arbete. Jag ska bara lyfta rumpan ur soffan.. 1, 2, 3.. snart :-)