Hipp Hurra vår älskade son – 25 år idag!

Hipp Hipp Hurra – vår älskade son fyller 25 år idag! Hur går det ihop när jag inte själv fyllt 30 år än?! Vi är så otroligt stolta över dig, du som alltid sätter familjen främst, har en stor portion omtänksamhet, lika sjuk humor som mig och samma heta temperament som sin far :-)

Vi delar intressen och älskar att hänga i Säfsen, och du är en människa som har samma “dåliga” egenskap som mig, att ha många hobbys att brinna för. Som liten körde du både fotboll och innebandy samtidigt, lade i tonåren till golf. I vuxen ålder övergick det till styrketräning och det lade du verkligen ner din själ i. Nu är den stora passionen padel och folkrace och många timmar går åt till träning, matcher och att skruva bilar i garaget.

Om bara en vecka flyttar du äntligen tillbaka till Enköping efter ett par år i Uppsala (som upplevs som världens ände för en familjekille som du) och jag tror att vi kommer få massor med kul ihop även framöver. Vi umgås väldigt mycket och ofta och det är verkligen något både jag och pappa är oändligt glada och tacksamma för. Du är helt enkelt den bästa sonen som går att få.

Vi älskar dig gränslöst och finns alltid här för dig. Stort stort GRATTIS på din 25-årsdag idag ❤️