Hihi, vilken kul överraskning för sonen på 24-årsdagen

Vår älskade underbara son.. den mest äventyrliga men samtidigt känsliga och familjära kille jag känner. Igår fick han minsann mig att få en liten tår i ögat när jag såg att han har ett porträtt på mig och Micke på nattduksbordet. Hur gulligt?!

Igår fyllde han 24 år och vi överraskade honom rejält :-). Han trodde att han och Nathalié skulle ut och äta middag på restaurang, bara de två, men ack vad han bedrog sig!!

När den här lilla killen kom så var han lite smått blyg till en början och ville mest hänga hos pappa, men det släppte fort och sen showade han loss för oss alla hela kvällen.

Morbror Thoooooomas, får jag låna din voi och åka med på stan :-))

Vad Thomas alltså inte visste var att vi, hela stora familjen, ihop med Nathalié hade planerat att vi skulle köpa med oss mat och tårta och komma hem till dom och äta middag. Mamma och jag åkte och handlade potatisgratäng, kycklingklubbor, sallad, bröd, tillbehör, tårta och cocosbollar och sen mötte vi upp Denise, Adam och Wille plus Nathaliés föräldrar och lillebror.. sen smög vi upp i trapphuset och plingade på dörren.

Thomas hade frågat Nathalié vem som kom eftersom dom var i princip på väg ut genom dörren för att gå på restaurang, så gissa hans förvåning när alla vi stod i trapphuset och sjöng när han öppnade :-). Nu känner jag vår son så bra så jag vet att han blev galet rörd inombords och jätteglad att vi alla kom.

Stort TACK alla för en jättemysig kväll!! Vilken underbar familj vi alla är och har.