Hej då 2016 &  Hej 2017

 

 

Vår sista dag på 2016 spenderades med nära och kära här hemma hos oss. Det dukade bordet bestod av löjromstoast á la Adam. Det var riktigt gott att få plocka själv och göra sin egen smörgås med den blandning man själv ville ha.

Till varmrätt hade Denise gjort serranoinlindad fläskfilé med potatisgratäng, Annika svängde ihop en smarrig sallad och jag bistod med chevré-sås. Tyvärr så fick kameran vila väldigt mycket under kvällen så jag har ingen bild alls på den goda varmrätten.

Till dessert hade jag gjort vaniljpannacotta med äpple och päron-kompott. Alla var mätta och belåtna kan man säga :-)

 

 

 

 

 

Vid tolvslaget gjorde vi som många andra och gick ut och skålade in det nya året. Själv pussade jag på min sambo, kramade om alla mina nära och kära och fotade resten av stunden. Det alkoholfria bubblet vi hade med oss ut i glasen var så surt att nackhåren reste sig så det fick vara :-).

Vi sköt inga fyrverkerier, några av våra gäster hade med sig kinalyktor och släppte iväg. Dock så sköts det fyrverkerier runtom oss och jag lider verkligen med alla husdjur men jag måste ändå erkänna att fyrverkerier är mäktigt och väldigt vackert.

2016 blev till 2017 och vi gick tillbaka in, plockade fram lite kex och ostar och myste vidare ett par timmar innan gästerna lämnade oss, vi lämnade ett kaos av matrester, disk och skräp och somnade snabbt och gott. I morse tassade jag upp och började fylla diskmaskinen och slänga skräpet. När älsklingen kom upp hjälptes vi åt att diska undan alla stora fat och formar och nu har vi landat i soffan och där tänker jag hänga ett tag innan det är dags att dra på sig kläderna och få lite frisk luft på näsan.

Jag vill tacka alla våra gäster för att ni förgyllde vår kväll, och jag önskar alla er som tittar in här ett fantastiskt 2017. Ni är ovärderliga för mig!