Grönt är skönt

150107_ellos_collage

Grönt är vårens hetaste färg

Jag är ingen älskare av grönt, eller rättare sagt.. jag har inte varit :). Men nu när jag ser alla nyheter som ploppar upp hos Ellos så måste jag nog böja mig och säga att grönt är riktigt skönt :). Något säger mig att dessa saker skulle göra sig riktigt fräscht och fint i sovrummet!

Vas | Hissgardin | Kudde | Matta | Pall | Lampa | Kudde

6 februari, 2015

RELATED POSTS

1 Comment

 1. Svara

  Catta

  7 februari, 2015

  Jättefint och fräscht tycker jag, särskilt den där turkosgröna!

  Här firar vi en liten Inez idag, hon blir 3 lilla skruttan, stoppa tiden!
  Kram & ha en go lördag,
  Catta

  Ps. Du skulle hängt med mig en dag, så hade du fått massor med motion :) Lite ofrivilligt liksom ;) Men lycka till med träningen vännen, nu till våren blir det nog lite lättare att komma ut, eller hur!
  Kram

LEAVE A COMMENT