Grillat är godast

150816_grillat_hus30_vardag_DSCF1040

 

150816_grillat_hus30_vardag_DSCF1042

 

150816_grillat_hus30_vardag_DSCF1043

Grillat är godast, eller hur :-)

Liten köttbit, egengjorda vitlöksbröd, gott att dricka och nästan hela familjen samlad.. I like it!

—————————–

Söndag kväll, kära läsare.. här sitter en smånervös tjej i soffhörnet och kryper upp i famnen på älsklingen med en kopp te, en liten kaka och ett avsnitt av Johan Falk. Snart är det dags att öppna Descutan-svampen och ta en dusch, krypa ner i sängen och invänta morgondagen.

Jag tar tåget till huvudstaden och checkar in på Proforma Clinic och på kvällskvisten hämtar älsklingen mig, och sedan får jag se ut som Greta Garbo med stora solbrillor ett tag framöver :-). Men jag har så mycket skojigheter framför mig den här veckan så jag tar för givet att läkningen är snäll mot mig.

Ses igen i morgon!
KRAMAR och en extra till er som skriver en rad, det gör mig så himla glad att se vem som kikar in här

PS!
En vinnare är dragen av kameraprylarna, presenterar detta på tisdag när jag är hemma igen.