Grillat är godast

150816_grillat_hus30_vardag_DSCF1040

 

150816_grillat_hus30_vardag_DSCF1042

 

150816_grillat_hus30_vardag_DSCF1043

Grillat är godast, eller hur :-)

Liten köttbit, egengjorda vitlöksbröd, gott att dricka och nästan hela familjen samlad.. I like it!

—————————–

Söndag kväll, kära läsare.. här sitter en smånervös tjej i soffhörnet och kryper upp i famnen på älsklingen med en kopp te, en liten kaka och ett avsnitt av Johan Falk. Snart är det dags att öppna Descutan-svampen och ta en dusch, krypa ner i sängen och invänta morgondagen.

Jag tar tåget till huvudstaden och checkar in på Proforma Clinic och på kvällskvisten hämtar älsklingen mig, och sedan får jag se ut som Greta Garbo med stora solbrillor ett tag framöver :-). Men jag har så mycket skojigheter framför mig den här veckan så jag tar för givet att läkningen är snäll mot mig.

Ses igen i morgon!
KRAMAR och en extra till er som skriver en rad, det gör mig så himla glad att se vem som kikar in här

PS!
En vinnare är dragen av kameraprylarna, presenterar detta på tisdag när jag är hemma igen.

16 augusti, 2015
22 augusti, 2015

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  jannice lindell

  16 augusti, 2015

  Håller med.. Grillat är godast!=)

 2. Svara

  Annelie

  16 augusti, 2015

  Håller med! Grillat är godast :)

  Lycka till i morgon – det kommer gå jättebra och du kommer bli så himla omhändertagen och “duttad” med :)

  Ska bli spännande att höra om det hela sen.

 3. Svara

  Pernilla

  17 augusti, 2015

  Ja men visst är det! Här grillas det i stort sett varje dag nu. Äldsta sonen har tagit över som grillmästare, så om vi grillar får jag alltid hjälp med middagen – ett skäl att grilla bara det:)

  Kram Pernilla

 4. Svara

  mittgodastefinaste

  18 augusti, 2015

  Underbar grillbild den översta!

  Kram Jenny

LEAVE A COMMENT