Grattis till 2 älsklingskillar

Idag är det dagen då två av mina älsklingskillar fyller år. Vårt älskade bustroll William fyller 1 år idag och det är helt sanslöst att han redan är så stor. Igår fick vi en film på honom när han står och dansar framför teven.. lilla gullungen [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]. Samtidigt så spökar tänder och magen bråkar så igår var han riktigt ledsen. Jag saknar honom jämt så det gör ont, och ibland kan det gå flera dagar utan att vi hinner träffas och då får jag riktig abstinens :-).

Stort stort GRATTIS vårt älskade barnbarn, du är ALLT för oss [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

Min andra favorit som fyller år idag är min älskade pappa. Jag kommer alltid se upp till mina föräldrar som de största inspirationskällorna jag någonsin kan uppleva, och pappa och jag är så himla lika i många avseenden så vi trivs väldigt bra ihop. Nu när vi ska flytta så är pappa minst lika entusiastisk som jag är, kanske till och med mer. Han vill göra så mycket i trädgården och greja och det är något vi är oändligt glada och tacksamma för.

Stort stort GRATTIS min kära pappa!! Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag skulle klara mig utan dig [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”].

På torsdag reser vi iväg en sväng allesammans och då får vi fira de här killarna extra mycket!! Var vi ska, det får ni hänga med på såklart. Men nu.. nu ska jag rassla iväg till jobbet.. jag som varit vaken sen halv fyra i morse då Micke skulle på kurs i Norge och hans flyg gick från Arlanda klockan 06.00 så flygbussen gick 04.20. När jag kom hem igen var det ingen idé att försöka somna om men nu börjar jag gäspa, lagom tills jag ska börja jobba. Bra start på veckan [wp-svg-icons icon=”tongue” wrap=”i”]