Gratis lyx på frukostbordet
Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns, Kappahl och Cubus

Godmorgon onsdag!

Usch hörrni, vad dagarna rullar på fort.. semestern är snart över för den här gången vilket känns lite sorgligt.. jag trivs rätt bra att påta runt här hemma :-).

Jag inser att jag är mycket mer tillfreds med att bo på landet än inne i stan, och även om det är massor med jobb kvar innan vi ens kommit ikapp och kan börja bygga de saker som ska byggas på tomten så älskar jag verkligen vårt hem. Det känns nästan som att vi bott här längre än vad vi har.. det är ju bara 3 månader lite drygt.

Något som jag gillar extra mycket är det som växer i trädgården. Det vi i år kan skörda är äpplen, blåbär, smultron, jordgubbar, krusbär, svarta vinbär, rabarber, potatis, rädisor, tomater och morötter. Nästa sommar ser vi fram emot plommon på vårt nya träd, sparris och sen ska vi plantera hallonbuskar också.

I det orangeri som ska göras färdigt till våren (förhoppningsvis) så vill vi odla ännu mer grönsaker. Att gräva i jorden och odla var något jag inte trodde att jag var det minsta intresserad av och just nu är det så himla roligt att jag vill vara där och pyssla hela tiden :-).

Att hälla upp en stor kopp med nyplockade egna blåbär är ju helt gratis lyx, fyllt med nyttigheter för kroppen och supergott är det också. Till frukost idag blir det en skål med grekisk youghurt, blåbär, mandlar och valnötter. MUMS!!

Efter frukost väntar två timmars padelpass med familjen och sen en shoppingtur. Vårt duschmunstycke har spruckit så det sprutar åt alla håll, och sen har jag sett en tröja som jag håller tummarna för att den passar mig.. känns som att med bästa skinnbrallorna (som just nu är på megarea), låga sköna stövletter, en sån tröja och lite smycken så är jag redo för hösten på kontoret!!

Ha en toppenonsdag, kära vänner.
Pussåkram