Gott Nytt År – sista dagen är här

Gott Nytt År – till alla mina fina besökare här på bloggen 🌟

Igår såg det ut så här i skidbacken här i Säfsen. Dimman hängde tungt över skogen och träden var så fina med all snö på sig, världen såg nästan svartvit ut som på ett antikt fotografi. I natt har det töat och det är isgata utanför husvagnen, men vi hänger inte läpp för det.

Micke har ätit något olämpligt och ligger och sover och vi andra ska ta några åk i backen innan vi städar och åker hem för att fira nyårskvällen med familjen. Eftersom vi varit här uppe i Säfsen sedan annandagen så har vi inte förberett någon nyårsmeny eller tjusig dukning, utan det blir ett något improviserat firande men inte mindre trevligt för det.

Jag hoppas att alla ni som tittar in här idag får ett riktigt fint avslut på 2021 och ett spännande 2022. Har ni satt upp några mål eller visioner för nästa år? Är det bra att avge nyårslöften eller är det bara en klyscha? Jag lägger inga värderingar i vare sig det ena eller det andra utan anser att det är helt upp till var och en att göra exakt som man själv vill utan att få pekpinnar från olika håll.

Nyårskramar till dig som vill ha en ❤️🥂