Gott Nytt År – 2024 är här

31 december – årets absolut sista dag. Vi började dagen med att skotta snö på tomten, sen mot sen eftermiddag så åkte vi återigen hem till Thomas och Nathalié på 27’an som vi kallar deras hus, till Nathalies förtret :-)). Dom bor på nummer 27 och i många år har vi alltid sagt att vi ska till Gästre och då menar vi mina föräldrar. Nu bor ju även Thomas och Nathalié i Gästre så då blir det lite förvirrande ibland när vi slänger oss med uttryck.. då blev det 27’an :-).

Vi hade delat upp middagen, så vi stod för förrätten som blev en klassisk skagentoast på smörstekt bröd, med kaviar och västerbottensostchips. Den blev riktigt god!!

Varmrätten fick jag ingen bild på tyvärr. Denise och Adam hade gjort en jättesmarrig potatisgratäng och dom andra åt fläskfilé till medan jag och William åt köttbullar :-). Denise hade även gjort en jättegod sallad med massor med smarriga ingredienser.

Dom har en riktig Disney-gran hemma med massor av olika kulor och dekorationer, så himla fin!!

Nathalié och Thomas stod för desserten och vi blev serverade en helt perfekt kladdkaka i skål (och då tycker jag inte ens om kladdkaka) med grädde, after eight, physalis och passionsfrukt. Alla smaker på samma gång.. mums!

Strax innan tolvslaget åkte vi, precis som tidigare år, långt ut på landet vid en stor åker och tittade på enastående fyrverkerier. Där samlades fler av Gästre-borna och mina föräldrar kom dit också. Supermysigt men riktigt kallt i vinden över åkrarna :-). Jag hade satt kameran på att filma fyrverkerierna men insåg snabbt att kameran stod på tok för nära så jag fick bara med de små resterna som singlade ner.. nåja, bättre lycka nästa gång!

Nu är det dags att lära sig skriva och säga 2024 i stället och 2023 var ett utmanande år på många vis, så jag hoppas på ett lättare år nu. Vi avslutade 2023 med att ta svårt men “helt rätt för oss”-beslut. Mer om det i ett annat inlägg.