Gott Nytt 2014

 

131231-firework

Hej alla som kikar in här :). Jag vill bara passa på att önska er ett riktigt gott nytt 2014.
Må det bli det bästa året för oss alla!!

2013 sprang förbi lite för snabbt, det har för mig pendlat mellan djup oro till stor glädje.
Min sambo blev av med sitt uppdrag utomlands och gick utan jobb i flera flera månader innan han fick nytt uppdrag här i Sverige. Det var inte skoj. Jag fick veta att mitt uppdrag som konsult skulle ta slut vid nyår, men blev sedan erbjuden nytt jobb som är bland det roligaste jag någonsin gjort. Jag längtar varje dag att få gå till jobbet :)

Vi har fått lite nya bekantskaper samtidigt som andra vänskaper runnit ut i sanden, men jag försöker att acceptera att det är så livet fungerar, vissa saker och händelser varar inte för evigt. Sen kan jag väl alltid få hoppas att det ändrar sig i framtiden :)

2013 var också det år som jag började springa efter en utmaning på Facebook. 7 september sprang jag Tjejmilen, sprang en hel MIL utan att stanna. Helt galet!!

Under 2013 hände det som min dotter drömt om för evigt.. hon blev hästägare till finaste Safir.
Hon tävlar och tränar regelbundet och det är en fröjd att frysa i ridhuset och se när de flyger över hindren.
Jag är megastolt över hennes ihärdighet!

Min son spelar ett dataspel som han numera tävlar i tillsammans med 4 andra killar. Jag som stretat emot att han ska sitta vid datorn inser att han är en sjujäkla talang och så länge han tränar på gym och innebandy regelbundet så ska jag inte protestera. Nyligen vann dom en stor turnering och är nu sponsrade av ett datorföretag. Läckert!

Allt som allt var 2013 ett prövningarnas år, men jag hoppas att det har stärkt mig och min familj inför nya utmaningar.

Inför 2014 har jag valt att INTE skapa några nyårslöften, men några små visioner och mål har jag:

1. Jag kommer att sluta fota porträtt och fota bara det jag tycker är roligt. Med det hoppas jag att mitt fotointresse ska blomma upp igen efter att ha nästan försvunnit under det gångna året.

2. Jag kommer att fortsätta löpträna och styrketräna för att bibehålla och förbättra min hälsa.

3. Jag vill försöka hitta på lite saker med min älskling på tu man hand, vi är på tok för dåliga på det.

4. Jag vill och ska försöka blogga mer!!

5. Jag vill och ska… säkert många andra saker :)

Jag har många roliga, läskiga och intressanta saker och händelser att se fram emot under 2014 och ni kommer att få ta del av dem alla :). Det lovar jag!!