A dream come true

tinek

Igår gick en liten dröm i uppfyllelse för mig. I nästan två år har jag sparat varje krona som jag har tjänat på saker jag har sålt på loppis hos mina föräldrar och nu fick jag chansen att tömma spargrisen på det jag sparat till.

Min kära väninna Susanne på Villa 13 körde igår en hemma-bloppis och där stod den.. lampan från Tine K Home som jag drömt om så länge, och till ett pris som passade min spargris :).

Med mig hem fick jag också den stora läckra stjärnan från Walther & Co, även en mindre “knapp-stjärna”, två silverstjärnor, två tavlor och en golvläslampa. Jag är oerhört glad över mina fynd och även sambon tyckte att mina inköp var bra och att min spargris nu är tom och jag fick precis det jag önskat för dom pengarna.

TACK, älskade Susanne, för att du förnyar dig lite då och då <3. Du har förgyllt min dag och mitt hem :)