Göra roliga saker med roliga grejer

I somras flyttade det hem en DJI Mavic Pro till oss, och jag provade den en snabbis i Kebnekaise-dalen. Sedan dess har den i princip samlat damm för att jag har haft en höst med fotosvacka, bloggsvacka, filmsvacka… ja, en rejäl kreativ svacka kan jag nog säga. Nu har jag dock bestämt mig för att jag verkligen vill ägna tid åt mitt fotograferande och filmande för det får mig att må bra i själen och är det något jag lärt mig genom åren så är det att göra saker som ger positiv energi :-).

Så.. nu ska den här luftas oftare och mitt mål är att den ska bli en naturlig del i mitt bloggande, ifrån både resor, trevligheter och vardag. Vi har några resor, både mindre och längre, inbokade och då vill jag skapa i både foton och filmer, så nu skriver jag ner små listor på klipp som jag vill ha med där Mavicen kan användas för att förgylla mina inlägg.

Jag planerar även att fortsätta mixa mina blogginlägg, efter tips av bästa Linda Hörnfeldt, med att ha med en Youtube-film i inläggen tillsammans med fotografierna från det aktuella tillfället. Jag tror att det skapar en dynamik och ger ett mervärde för er läsare, och för mig personligen så känns det som att jag knyter ihop hela min sociala närvaro på ett trevligt sätt.

Nedan kan du hitta mitt första lilla försök för året, och fler kommer framöver. Jag hoppas att ni kommer att gilla mina framtida inlägg!

Vill du se andra bloggare som också är lika glada över sina drönare som jag är?

Helena filmar över fjällvärlden

Elin filmar utanför Stockholm