Glittar lite grann så här på en fredag
Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera, Lindex, Mio och Ellos

Tjingeling fredag, äntligen är du här!! Som jag längtat efter den där mannen jag lever med, och en helg av fix och trix hemma. Jag har bara klarat av mina delar av en ISO-revision på jobbet och genomgång av andra saker, planering av frukostseminarier och lite rekryteringar på det.. ja, det går runt i huvudet och jag försöker verkligen balansera allt på bästa sätt :-). För att få lite feeling så plockade jag på mig min grönskimrande blus, men jag inser att stoppa in den i jeansen var ingen bra idé för jag ser ju höggravid ut *fniss*. Nåväl.. grönt är ju skönt var vi väl överens om, så jag trivs fint i den ändå.

Jag måste även få tipsa om de ursköna (och riktigt prisvärda) muggarna att dricka morgonteet ur.. eller ja, kaffe går kanske också om man nu gillar det *fniss*

Alldeles nyligen plockade jag in en så himla fin träbricka och en större och mindre ljuslykta vid vedspisen och jag tyckte det tillförde en hel del i känslan. Nu tror jag äntligen att den här hörnan blev som jag önskat.

Nu är det snart dags att känna att det är helg på riktigt, och ni har väl inte missat att det är champagnens dag idag?! I familjen fick vi ett jätteskönt och härligt besked idag, som jag inte kan berätta om ännu, men det blir garanterat en skål för det ikväll 🥂♥️

Ha en toppenfredag älskade läsare. Ni betyder allt för mig i den här onlinevärlden!!