Fyndat krukor till altanen

150716_altan_hus30_UH0_4012

 

150716_altan_hus30_UH0_4017

 

150716_altan_hus30_UH0_4020

Foto: Nikon D800 | Nikon AF-S 50mm/1.4 G

Skynda fynda!

Häromdagen när jag skjutsade älsklingen till Arlanda så stannade jag till på Plantagen och där hade de superpris på dessa rottingkrukor. En stor och en liten för 114 kr, helt galet pris!! Jag köpte några set och gjorde om på altanen så det blev mer enhetligt och jag är supernöjd!!

Nu ska jag bara hålla alla blommor vid liv så det blir så där härligt och fint som jag vill att det ska vara HELA sommaren :). Jag hittar inte kruksetet på deras hemsida men om du åker eller ringer till någon butik så kanske de har kvar på lager.

——————————-

Hej torsdag!

Idag är det städdag, äntligen kommer städerskan hit och gör fint igen! Jag har börjat gå igenom skåp och lådor hemma och ska sälja massa saker som står och samlar damm, ännu mer ska slängas, lämnas till välgörenhetsorganisationer osv osv… mitt mål är att det ska vara välordnat där det kan vara det, på andra ställen ska det finnas tomma ytor att lagra nya saker på :).

Och för mina pengar jag tjänar på att sälja gamla saker så funderar jag på om jag ska spara till en Stubbe-vas ifrån Svenskt tenn som jag velat ha läääänge, fast jag egentligen tycker att priset är ganska galet för en glasvas. Någon bloggerska som ska sälja en i andrahand möjligen?

Ciao bellas!

22 juli, 2015

RELATED POSTS

5 Comments

 1. Svara

  Fru Vardag

  23 juli, 2015

  Visst är plantagen bra:)! Fyndade också där för ett par veckor sedan, våra utemöbler. Tycker det var länge sedan jag nämnde det nu, så jag säger det igen -älskar dina bilder, känslan, färgerna och vinklarna. Love it:)! Ha det gott i sommar. Kram Gabriela

  • Svara

   Ulrica

   23 juli, 2015

   Tusen tack för din komplimang om mina bilder, det värmer mer än du kan ana!!
   Stor stor kram och TACK igen.

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  23 juli, 2015

  Åh så fint! Nu håller vi tummarna att blommorna vill som du vill! Skönt att få lite rensat också!

  Kram Lena

 3. Svara

  Suss

  23 juli, 2015

  Så fint på din altan och kul att fynda. Kram Suss

 4. Svara

  Junitjej

  24 juli, 2015

  Kanonfina krukor!

LEAVE A COMMENT