Fynd fynd fynd.

141012_UH08838

141012_UH08839 141012_UH08843

141012_UH08842
Foto: Nikon D800 : Nikon AF-S 60mm/2.8 macro G

Häromdagen var jag och letade present till min väninna och på Toras Bodar fann jag detta härliga halsband. Egentligen äger jag knappt några bruna eller beige kläder och knappt inte ett enda smycke som matchar detta men jag fastnade ändå för det superfina och himla billiga halsband!!

När min sambo sedan skulle lämna in lite tips så stannade jag utanför och tittade lite slött in på en second-handbutik. Jag såg en klänning som hängde där och som kanske skulle passa fint till halsbandet. För 25 kr gick jag ut med en klänning som satt som ett smäck :). Det kallar jag megafynd!!

Jag funderar på att ha detta ikväll när Enköpings bloggmaffia ska ut på middag, och blir det så, då får jag be någon att ta en “dagens” så ni får se hur bra det faktiskt blev.

Ha en toppenmåndag, fina ni :)

19 oktober, 2014

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Den där Victoria

  20 oktober, 2014

  Där kan man snacka om fynd!! Hälsa ligan ikväll :)

  Kram Victoria

 2. Svara

  Ullis

  20 oktober, 2014

  Voilá vad snygg du ska vara ikväll då och vilket fynd sen. Ja det måste bli en dagens bild med denna på, det får vi fixa ;)

  Kram Ullis

 3. Svara

  Linda

  20 oktober, 2014

  Den där klänningen är så grymt snygg och halsbandet blev pricken över i.

  Ses om en stund!
  Kram Linda

 4. Svara

  Mina fina Stunder

  20 oktober, 2014

  Hej!
  Jag har “klickat” mig fram till dina blogg och den är jättetrevlig! Jag tycker att det är bra att du skriver vilken inställning du har på din kamera när du fotar dina fina bilder. Jag håller på att lära mig och behöver all hjälp jag kan få.
  Trevlig vecka! Kram Lena

LEAVE A COMMENT