fy fan vad jag fryser
Innehåller reklamlänkar till Åhléns, H&M, Adlibris och Cervera

Godmorgon lördag!

Här sitter jag och myser i husvagnen, alldeles ensam :-). Jag glömde min pocketbok hemma så jag började lite lätt på boken om Tehandlarens hustru som Nathalié sträckläste när vi var här över julhelgerna. Vi får se om jag tycker att den är lika spännande! Ni får ha överseende med att julstjärnan hänger kvar i fönstret :-). Den är perfekt som nattlampa och jag har inte hittat någon ersättare som funkar bra där än. Till nästa tur upp till husvagnen så lovar jag att det inte längre är en julstjärna [wp-svg-icons icon=”wink” wrap=”i”]

Hur svårt ska det va???

Igår kväll när vi kom hit så spelade vi kort en stund och sen var det sovdags. Jag har vridit på mig EN gång under hela natten för fy fan, rent ut sagt, vad jag har fryst. Och till stor del får jag skylla mig själv. Så här är det.. sist vi åkte härifrån så kopplade vi loss vår ena gasoltub som behövde fyllas. Tydligen var vi så lata så vi inte kopplade på reservtuben och nu när vi kom igår med den fulla tuben så sa jag att den kan jag koppla på i morgon bitti. Jo tack.. jag tyckte DÅ att det inte var så kyligt i husvagnen, men i natt… när jag väl skulle somna så lindade jag in mig i en ullpläd med underställströja, underställsbyxor, raggsockor och mössa faktiskt. Sen drog jag in mig i täcket som en korv. Någonstans mitt i natten vaknade jag av att jag var stel så då vred jag på mig till andra sidan, drog på mig en extra tröja, och somnade om. Brrrrr [wp-svg-icons icon=”snowy-3″ wrap=”i”]. Varför satte jag bara inte i den nya tuben igår kväll?!

Nåväl.. nu är det morgon, skidbackarna väntar och jag ska prova mina nya pjäxor!! Jag har nämligen haft två storlekar för stora pjäxor i några år nu och tycker att det har varit lite svajigt med kontrollen.. så nu slog jag till på nya. Hoppas det kommer kännas bättre! Men först en stor kopp varmt te i den perfekta tekoppen från Rörstrand (mer om hur en tekopp ska vara tänkte jag återkomma till)

Ha en underbar dag, mina fina läsare!! Ni är ovärderliga för mig [wp-svg-icons icon=”star-3″ wrap=”i”]Pussåkram