Friday Friday

160812_hus30_fujifilm_xpro2_35mm_mellanring_DSF8262

160812_hus30_fujifilm_xpro2_35mm_mellanring_DSF8275

160812_hus30_fujifilm_xpro2_35mm_mellanring_DSF8280

Godmorgon fredag!

I morse stannade jag till vid skogskanten innan jag susade iväg till jobbet, det var sånt härligt ljus med alla daggdroppar som skapar lite “bokehlicious” :-).

Idag är det äntligen fredag och i luften känns det som höst, men det gör mig absolut ingenting så länge det är en höst med lite sol, hög klar luft och inte en massa mörker och regn.

Jag har hektiska men trevliga dagar framför mig nu.. i kväll blir det tjejkväll med bio och middag, i morgon ska jag fota bröllop och på söndag kommer vännerna Marika och Anders hem till oss och hjälper oss med framsidan. Här ska skottas bort 70-talsplattor och lera, och gamla murkna slipers ska tas bort och istället blir det mur och marksten. ÄNTLIGEN efter att ha bott där vi gör i 12 år så får vi ordning på den minst sagt omoderna framsidan. Jippie!!!

Vad ska du göra i helgen?

12 augusti, 2016

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  home2tiny

  12 augusti, 2016

  Är ju en höstmänniska men än är det liiiite för tidigt…. Ljuvliga bilder, “i det enkla bor det vackra”… Skulle också varit på tjejdate ikväll men där satte skruttkroppen stopp, så jag får mysa hemma med Mr C i stället, ok det med, he, he…. Fota bröllop bland det roligaste som finns så jag förstår att du kommer få en toppenhelg. Kramisar Tina

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  12 augusti, 2016

  Fantastiska bilder! Och de har du tagit liksom så där bara i farten!?

  Härlig helg du har framför dig. Här blir det nog stensättning också. Och lite annat trädgårdsfix kanske. Vi får se. Inte så mycket planerat.

  Kram Lena

 3. Svara

  Helén i Vilrummet

  12 augusti, 2016

  Inte riktigt redo för höst än, men om det blir som du säger höst med sol och hög klar luft kan jag väl acceptera det ;-).
  I helgen blir det Speedway Grand Prix i Målilla på lördagskvällen. Skoj!
  Kram Helén

LEAVE A COMMENT