Fotoutmaning: Fota i ditt närområde

UH_hus30_june

Juni månads utmaning för Christina Greves Mastermind-grupp var att fota i sin närmiljö.

Jag ville visa det jag tycker är vackrast i vår stad, vattnet, hamnen och parkerna. Vår stad är en ganska ordinär, småtråkig småstad med ett betongcentrum där butikerna ger upp en efter en och lokalerna gapar öde och utkanterna växer av industrier. Vi bor helt enkelt för nära både Västerås, Uppsala och Stockholm och många inklusive jag själv åker ifrån stan när vi behöver handla, vilket jag skäms för men inte ser något alternativ då utbudet inte finns här längre.

Men.. vi har vackra delar och dem ville jag hitta och framhäva. Enköping är känt för sina parker och gamla hamnen så de fick såklart vara med, vi har Bredsand som är vår camping, badplats och en vacker vik så dit åkte jag en sväng, och så hittade jag ett gammalt hus som fick vara med i mitt collage.

Tittar jag på bilderna så är Enköping faktiskt vackert. Det behövs kanske upplevas lite närmare.

Om du vill se mer av Enköping eller få turisstips så titta på nedanstående video som en bekant till mig har skapat:

Nu ska det bli spännande att se vad Christina vill att vi fotar i augusti.