Fotoutmaning: Fota i ditt närområde

UH_hus30_june

Juni månads utmaning för Christina Greves Mastermind-grupp var att fota i sin närmiljö.

Jag ville visa det jag tycker är vackrast i vår stad, vattnet, hamnen och parkerna. Vår stad är en ganska ordinär, småtråkig småstad med ett betongcentrum där butikerna ger upp en efter en och lokalerna gapar öde och utkanterna växer av industrier. Vi bor helt enkelt för nära både Västerås, Uppsala och Stockholm och många inklusive jag själv åker ifrån stan när vi behöver handla, vilket jag skäms för men inte ser något alternativ då utbudet inte finns här längre.

Men.. vi har vackra delar och dem ville jag hitta och framhäva. Enköping är känt för sina parker och gamla hamnen så de fick såklart vara med, vi har Bredsand som är vår camping, badplats och en vacker vik så dit åkte jag en sväng, och så hittade jag ett gammalt hus som fick vara med i mitt collage.

Tittar jag på bilderna så är Enköping faktiskt vackert. Det behövs kanske upplevas lite närmare.

Om du vill se mer av Enköping eller få turisstips så titta på nedanstående video som en bekant till mig har skapat:

Nu ska det bli spännande att se vad Christina vill att vi fotar i augusti.

RELATED POSTS

5 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  29 juli, 2015

  Jamen precis. Det är ju verkligen ytterligheter. Aptråkigt torg, men så galet fina parker.

  Kollade början på filmen. Är det Stefan som gjort filmen?

  Tokfina bilder som vanligt!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   29 juli, 2015

   Ja, det är Stefan som har gjort filmen.
   Tack för komplimangen om mina bilder, det värmer så gott!!
   Kram

 2. Svara

  Pernilla

  29 juli, 2015

  Vilka fina bilder! Ja du bor på en vacker plats! Har du tid någon dag kunde du väl komma hit på en fika en dag och se Sigtuna:) ? Kramis Pernilla

  • Svara

   Ulrica

   29 juli, 2015

   Ja, jag kommer mer än gärna och tar en fika och ser Sigtuna :).
   Vi kan väl kolla hur kalendern ser ut här framöver!
   Kram kram

 3. Svara

  Home2tiny

  29 juli, 2015

  sååå fina bilder, tycker din hemstad ser väldigt mysig och vacker ut. Kramisar Tina

LEAVE A COMMENT