Foto v.6 | Mörk

150207_morkt

Mörkt

Nikon D800 | Nikon AF-S 50mm/1.4 G

Äntligen fredag och det är fortfarande mörkt ute när jag sätter mig i soffan med en kopp hett te. När jag satte mig på samma plats igår kväll så var jag så oändligt trött och jag skulle bara blunda en liiiten stund. Hm.. efter en stund väckte älsklingen mig och sa att jag minsann fick vakna och kliva upp, annars skulle jag inte sova något i natt. Jag kan dock intyga att jag sovit gott även i natt :)

Ikväll ska jag och älsklingen krypa tätt ihop och njuta av våra vampyrer på teven. I morgon kväll väntar grillfest, mitt i smällkalla vintern, hos älsklingens lillebror som nyligen fyllt år, och på söndag ska jag iväg på trevligheter hos en härlig bloggerska, men mer om det i senare inlägg :)

Men.. nu är det minsann dags att susa iväg till jobbet, en hektisk dag väntar!

Ha en toppenfredag, alla goa läsare!

Vill du vara med i utmaningen så klicka HÄR för att läsa mer!