Först köpa dyra saker, sen fika i solen

Igår var jag ute och spenderade pengar.. på vad för kul undrar ni då?

Jo, jag köpte en gräsklippare och en slangvinda till trädgården. Dyra saker, nödvändiga saker.. men kanske inte det mest spännande att lägga pengarna på :-). Mina föräldrar behövde också en ny extra-gräsklippare så de hängde med och köpte en på samma gång. Gissa om vi skrattade och var svettiga i värmen när vi hade baxat in allt i bakluckan på min bil :-)).

Efter att ha shoppat så bara måste min mamma få kaffe, annars hade vi fått spänna fast henne på taket hem.. näe då.. så illa är det inte men vi brukar retas om att hon måste få kaffe när vi åker någonstans :-). Så vi åkte vidare till Skultuna mässing och fabriksbutikerna där. Det är så himla fin miljö med Kolbäcksån som rinner precis utanför caféet och tegelbyggnaderna med de stora gamla fönsterna.

I fabriksbutiken shoppade vi lite fina saker, och mamma fick välja ut morsdag-present i förskott. Perfekt, då får hon något hon vill ha och jag slipper fundera ut något att handla eller göra.. win-win :-). Vad jag fick med hem får ni se i ett annat inlägg framöver! Det var bara nåt litet.. jag hade ju redan gjort av med alla pengar på gräsklipparen :-)