För ett bättre jag – v.49

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

Foto: Fujifilm X-T3 med XF 35mm/1.4
Plats: Hos mamma och pappa i Gästre

337. Inreder du ditt hem i vintage-stil?

Nej, det gör jag inte. Jag skulle inte heller säga att det är minimalistiskt eller industrialistiskt, men det allra mesta är modern stil, med vitt, grått och blått som basfärger överallt. Jag slåss med tanken att snart ska jag inreda ett sekelskifteshus med mycket gamla träbjälkar, kakelugnar och vedspis. Hmm.. det blir en utmaning att få det modernt men smakfullt så inte själen försvinner från huset.

338. Nämn en plats där du kände dig hemma från dag 1?

En plats.. då säger jag hos min väninna Marika. Där känns det aldrig som att jag hälsar på när jag kommer, jag känner mig mer som en i familjen och deras hem känns alltid välkomnande.

339. Har du någonsin fått en lycklig överraskning?

Ja, många gånger :-). När Micke friade, när barnen träffat sina respektive partners, när jag fick veta att vi skulle få barnbarn, när jag fått positiva besked på jobb och om jobb, när vi vann budgivningen på huset, både det vi bor i idag och det vi nyss köpt.. det finns många att nämna!

340. Nämn en sak du prokratrinerat över nyligen?

Rensning av förråd, skåp och lådor.. men nu jädrar är vi igång och mycket är redan klart.

341. Vad är det svåraste med att planera tycker du?

Att fullfölja och göra det regelbundet. Jag är lite för spontan ibland och inte direkt någon rutinmänniska som gör samma saker regelbundet.

342. Vad är din favoritgenre inom musik?

Jag har ingen favoritgenre, lyssnar på det mesta. Jag är en humörmusiker som gillar hårdrock om jag ska röra på mig, dunkig disco i bilen, men också pampiga ballader som jag kan sjunga med i.. schlager om jag vill bli lite uppåt, och förstås julmusik som alltid funkar som meditation eller pepp året runt.

343. Vad oroar du dig mest över just nu?

Oroar man sig inte alltid för sina barn tex? Jag vill ju alltid att de ska må bra, ha det bra, vara lyckliga och harmoniska.. den oron finns alltid där.. tänk om något händer?!