För ett bättre jag – v.47

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

Foto: Canon EOS R med RF35mm/1.8 macro
Plats: I skogen bakom vårt nya hus där vi gått promenad idag och fått veta att i byn där vi ska bo samlas byborna på vintern och åker skridskor på kärret, grillar korv och umgås. Hur underbart låter inte det?!

323. Hur känner du dig just nu?

Proppmätt och ganska trött men tillfreds med livet. Lite småstressad över att jag inte hinner med allt jag vill och borde just nu men jag ska slutföra ett par projekt som jag lovat vänner, och sen får jag nog lov att börja säga nej ett tag för att samla energi.

324. Är hygge något för dig?

Jag vet inte riktigt vad frågan står för, försökte hitta något som detta kan relatera till men det enda hygge jag får upp när jag översätter är ju kalhygge och det kan jag väl i så fall inte direkt säga att jag gillar :-). Men jag tror kanske att frågan handlar om något helt annat som jag inte förstår.

325. Fem ord som beskriver dig som person?

Inkluderande, generös, ältande, rastlös och bekväm

326. Ditt livs motto?

Att för alltid evigt försöka istället för att för en gångs skull ge upp

327. Organiserat eller kaos?

Jag är organiserad på ytan men innanför skåpdörrarna kan det vara ett rent kaos.

328. Ett viktigt beslut du tagit på senaste tiden?

Det viktigaste som jag känner att jag vill berätta om är att vi köpt hus. Det finns andra beslut som jag nog behåller för mig själv.

329. Beskriv lycka?

Att känna sig trygg och tillfreds. Att ha familj och vänner som vill umgås med en.