För ett bättre jag – v.32

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

Foto: Fujifilm X-T3 och Fujifilm XF 16mm/1.4
Plats: Hunnebostrands gästhamn

218. Var vill du befinna dig den här dagen om ett år?

Jag vill sitta i bilen på väg hem från en fantastisk semestertur, förhoppningsvis i norra Sverige eller Norge.

219. Hur definierar du kärlek?

Att vara nära, känna trygghet. Att kunna vara tysta tillsammans. Att känna ett inre lugn i kroppen samtidigt som det pirrar ända från tårna. Att kunna vara ifrån varandra och längta. Att inte vilja släppa taget.

220. Spenderar du mestadels din dag sittande eller stående?

Jag får nog säga sittande för även om jag tycker att jag alltid är på språng någonstans så är jag nog mer sittande, i bilen eller på kontoret eller hemma hos familj och vänner..

221. Hur hanterar du komplimanger?

Jag säger TACK så jättemycket och skiner som en sol inombords.

222. Vad gjorde dig lycklig som barn?

Jag hade en väldigt lycklig och harmonisk barndom så jag tror att jag var rätt lycklig för det mesta. Jag älskade att vara ute och leka med kompisar, jag gillade alla våra mysiga utflykter i skogen och ja, när jag tänker på det så skulle jag gärna färdas tillbaka och uppleva alla bus vi gjorde.

223. Vad gör dig ledsen?

När något händer min familj som gör dem ledsna såklart. Då slits det i hjärtat. Jag blir också ledsen när jag försöker bli arg för något. Då sprutar tårarna och jag får inte alls fram det jag ville åstadkomma.

224. Finns det något som ger dig konstant stress?

Det är nog i så fall ekonomi. Jag vill att både vi och alla runtomkring mig ska kunna ha möjligheten att inte behöva kolla bankkontot varje gång man vill göra något.

12 augusti, 2019

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  16 augusti, 2019

  Det här med arg och ledsen, för mig har det alltid varit tvärtom. Jag har haft svårt att bli ledsen, utan istället blivit arg. Jag har nu bättre kontakt med känslorna, vilken känsla som är vad, sedan jag gick in i väggen, så nu kanaliseras känslorna mera på rätt sätt. :-)

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   1 september, 2019

   Det är så himla drygt att aldrig kunna bli så där arg.. eller så har jag bara aldrig blivit så där riktigt asförbannad :-).

LEAVE A COMMENT