flytta mitt kontor hit?

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns

Ja, jisses.. att landa i ett sånt här vinterpalats på 67 kvm med utsikt över Lofssjön och Sömlingshågna.. kan jag bara få flytta mitt kontor hit upp till fjällvärlden och blicka ut över detta varje dag? Tack :-)

Helena och Magnus har inrett det här så smakfullt och härligt med ljusa träslag och den stilrena vasen Pallo ifrån Skrufs passade ju så himla bra ihop med ljusstaken Juliette från Newport som de fick av oss tjejer i tack-present.

Utsikten över Hovärken försvann i dimman mer eller mindre, men ibland så sken det upp och vi kunde skidbacken över fjället. När snön yr utanför fönstret och de små granarna vajar… då mår jag bra! Jag har nog sagt det tusen gånger, men kan säga det igen.. jag ÄLSKAR verkligen snö, vinter och fjäll.. och allra vackrast är förstås fjällbjörkarna. Dom har nån märklig trolldom över mig tror jag :-)

Metallstolen från Theselius med färgat skinn utgjorde verkligen en rejäl färgklick i stugan. Den kostar en slant, så jag vågade inte slå ner rumpan i den för tänk om jag hade skadat den på något sätt.. då hade jag mått ruskigt dåligt :-). Men häftig är den verkligen!!

Jag vill bara stort tacka Helena än en gång för att du tog med oss tjejer upp till ert smultronställe. Lofsdalen är verkligen något extra!! Nu är vardagen tillbaka på riktigt och det är fullt upp både på jobbet och på fritiden. Igår var jag ute och joggade på lunchen med två kompisar och shit.. på riktigt så har jag nog ont i varenda muskel :-). Men bra peppning och perfekt energihöjare, även om jag spontant alltid blir sur när jag måste träna.. latmasken ni vet *fniss*

Ha en toppentorsdag, alla goa vänner!

7 februari, 2020

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  6 februari, 2020

  Den verkar vara grymt läcker den där stugan! Och den där stolen är ju så cool!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   22 februari, 2020

   Ja, det jag föll mest för var placeringen av möblerna för allt fokuserade på utsikten över sjön och fjällen.. helt magiskt!! KRAM ♥️

LEAVE A COMMENT