Finn fem fel och Trevlig helg.

150116_evening_1_UH00916

Finn Fem Fel

Ni vet när man städat i ordning, tänt ljusen och är på gång att fota just DEN bilden till bloggen..
Då känner jag mig som på Kalle Ankas fotografiska expedition på julaftonen när den där jäkla fågeln är i vägen överallt :).
Fast i detta fallet är det en sopslut sambo som kommit hem efter jobbet, öppnat en öl till kvällen och sen somnat som en stock i soffan. Jag hade inte hjärta att väcka honom utan gjorde istället en grej av det till er läsare :)

150116_evening_2_UH00917

 

150116_evening_2_UH00919

Det är väl för tur då att man kan beskära bilder och ta bilder med snävare skalor så de blir så där som man tänkt, utan störande moment :).

Ikväll kommer mina föräldrar hit och äter middag med oss. De behöver en laptop till och jag ska pracka på dem min överblivna Macbook Pro som jag haft till salu en tid. Vem vill inte ha en Mac liksom :). Jag behöver nog bara lära dem lite men sen kommer den av dem som nu ska använda den bli fast i Apple-träsket.

Näe, nu ska jag plocka fram ett stort vinglas och tippa på flaskan och njuta av att det är fredagkväll.
Jag önskar er alla en riktigt gosig kväll och helg!
Jag vill också passa på att tacka för alla goa kommentarer, ni förgyller verkligen min dag.