Fem favorit-julfilmer på Netflix 2019

Att titta på TV är en av mina stora laster här i livet. Jag gillar verkligen att få krypa upp i soffhörnet och titta på TV-serier eller filmer. Min filmsmak är väldigt bred, och många tycker nog att det jag kommer att presentera nedan är rent slöseri med tid, men i mina ögon så är det lättsamt, feelgood och en skön återhämtning att frossa i julfilmer. Så om det finns någon där ute av mina läsare som också vill få tips på sån underhållning så kika gärna närmare på de filmer jag presenterar nedan.

Det är 5 av mina favoriter inför julen 2019. Alla filmer finns på Netflix.

A christmas prince Royal baby

Kungafamiljen ska bli tre och ja.. det går som det går men har man sett film 1 och 2 så måste man se 3:an också! 

The Christmas Chronicles

Kurt Russel är klockren som tomte och den här komedin kan man inte annat än gilla :-). 

I’ll be home for christmas

Den här filmen innehåller en rejält vitsig liten tjej och hon liksom gör hela filmen på något vis :-)

The holiday calendar

En talangfull fotograf är fast på ett tråkigt arbete när hon ärver en antik adventskalender som kanske kan förutspå framtiden – och leda henne till den rätta kärleken. En film jag faktiskt sett flera gånger nu.

You can’t fight christmas

Ett hotell är på väg att läggas ner och göras modernt, men det är inte alla som gillar det :-).