Fearless by Victoria’s Secret

150519_hus30_fearless_victoriasecret_UH0_2818

 

150519_hus30_fearless_victoriasecret_UH0_2819

Jag har alternerat mellan två parfymer i flera flera år men när de andra tjejerna började shoppa på sig olika parfymer från Victoria’s Secret i Chicago så blev jag så inspirerad att jag måste prova en jag också :)

Fearless blev det, men eftersom jag inte vet om jag gillar den så fanns det mist som var avsevärt mer prisvärda än de riktiga parfymerna i glas. Nu har jag provat den i några dagar och jag gillar den här doften väldigt mycket!

Så här skriver butiken själva om doften:
“Attitude is everything. Sexy sophistication meets downtown edge in a rich blend of black currant and iris for a modern take on seductive floral fragrance.”

Har du någon favoritparfym ifrån Victoria’s Secret?