Fearless by Victoria’s Secret

150519_hus30_fearless_victoriasecret_UH0_2818

 

150519_hus30_fearless_victoriasecret_UH0_2819

Jag har alternerat mellan två parfymer i flera flera år men när de andra tjejerna började shoppa på sig olika parfymer från Victoria’s Secret i Chicago så blev jag så inspirerad att jag måste prova en jag också :)

Fearless blev det, men eftersom jag inte vet om jag gillar den så fanns det mist som var avsevärt mer prisvärda än de riktiga parfymerna i glas. Nu har jag provat den i några dagar och jag gillar den här doften väldigt mycket!

Så här skriver butiken själva om doften:
“Attitude is everything. Sexy sophistication meets downtown edge in a rich blend of black currant and iris for a modern take on seductive floral fragrance.”

Har du någon favoritparfym ifrån Victoria’s Secret?

 

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Denise Johansson

  21 maj, 2015

  Jag älskar Love spell och Secret Crush. Men just nu lever jag i min bombshell in Bloom som jag fick utav min generösa mamma 😘

 2. Svara

  Inredning & Guldkanter

  22 maj, 2015

  Jag har en favoritdoft från VS Secret charm. Den använder jag som vardagsdoft, tröttnar aldrig som jag gör med de flesta andra parfymer jag har. Denna har jag dock inte testat. Kramis Pernilla

LEAVE A COMMENT