Färgstarkt till påskhelgen

160323_hus30_ysnaglar_oxxo_DSF6055

I tisdags var jag äntligen och fyllde på naglarna igen. Tyvärr så är det så att när mina järnvärden slår i botten så stöter mina egna naglar bort acryl-förstärkningen och denna gång drog den med sig nageltopparna också, så mina egna naglar blev verkligen superkorta. Dock trivs jag i korta naglar så det är helt OK, men fingertopparna är lite ömma när dom inte är vana :-)

Denna gång valde jag en ny färg, som är ganska mörkt fuchsia-rosa-röda, en färg jag garanterat kommer ha fler gånger för den trivdes jag direkt med. Den var glad och färgstark men ändå ganska snäll.

Nu är jag i alla fall fin till påskhelgen.

PS! Ni får ha överseende med ljuset i bilden, det ser ut som att jag har väldigt olika färg på händerna, men det är bara ljuset från fönstret som “hjälpte” till att göra min vänstra hand väldigt mycket ljusare än den högra.