Färgstarkt till påskhelgen

160323_hus30_ysnaglar_oxxo_DSF6055

I tisdags var jag äntligen och fyllde på naglarna igen. Tyvärr så är det så att när mina järnvärden slår i botten så stöter mina egna naglar bort acryl-förstärkningen och denna gång drog den med sig nageltopparna också, så mina egna naglar blev verkligen superkorta. Dock trivs jag i korta naglar så det är helt OK, men fingertopparna är lite ömma när dom inte är vana :-)

Denna gång valde jag en ny färg, som är ganska mörkt fuchsia-rosa-röda, en färg jag garanterat kommer ha fler gånger för den trivdes jag direkt med. Den var glad och färgstark men ändå ganska snäll.

Nu är jag i alla fall fin till påskhelgen.

PS! Ni får ha överseende med ljuset i bilden, det ser ut som att jag har väldigt olika färg på händerna, men det är bara ljuset från fönstret som “hjälpte” till att göra min vänstra hand väldigt mycket ljusare än den högra.

23 mars, 2016
24 mars, 2016

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Helenas enkla vardag

  23 mars, 2016

  Så snygg färg på naglarna, men vad konstigt att acrylen reagerar så på låga järnvärden, märkligt. Önskar dig en fin Påsk.
  Kram Helena

  • Svara

   Ulrica

   24 mars, 2016

   Godmorgon,
   Tack för att du hälsade på :-).
   Det är förstås inte bevisat att det är så, men nu är det tredje gången som naglarna lossnar och varje gång har det varit precis innan
   jag får järn påfyllt. Det kan vara en slump också :-). Jag tycker också att det är jätteskumt :(.

   Ha en toppendag!
   Kram

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  1 april, 2016

  Fin färg! Jag ska också höra av mig till Yvonne snart har jag tänkt.

  Hade du inte sagt nåt om händerna så hade jag nog inte sett det. Eller nog i så fall bara tänkt att det var nåt fönster :-) Men du är ju proffs som tänker på sånt :-)

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT