Fan vad jobbigt..

150822_fika_hamncafeet_hus30_DSCF1080

 

150822_fika_hamncafeet_hus30_DSCF1082

 

150822_fika_hamncafeet_hus30_DSCF1085

Jag trodde väl aldrig att jag skulle säga att solen är jobbig, men att vara ute i ljuset är skitjobbigt när jag är nyopererad. Trots starka solbrillor så tar ljuset oändligt mycket på energin :(. Och skitjobbigt är det att jag inte kan fota heller, för jag ser ju fasiken ingenting. Tur att min älskade X-T1:a kan jobba nästan på egen hand för att skapa några bloggbilder i alla fall :-))

Så.. när sambon åkte iväg med sin bror på trevligheter så blev jag upphämtad av mina föräldrar och min lillebror, vi åkte och fikade på hamncaféet och åkte runt på lite små loppisar. Jättetrevligt men jättejobbigt för ögonen.

Nu ska jag lägga mig och sova med kylmasken på en stund innan det är dags att susa iväg på grillfest. Jag var så himla snäll mot älsklingen och köpte goda öl till honom och alkoholfritt rosé till mig för jag tänkte att jag kan ju köra så får han dricka lite gott med dom andra gubbarna.. jag glömde ju bara bort den lilla detaljen att jag kan ju för sjutton inte köra bil, jag ser ju knappt nåt :-)).. så då hade jag ju kunnat köpa mitt älskade Prosecco men men..

16 augusti, 2015
24 augusti, 2015

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Suss

  22 augusti, 2015

  Jag har också problem med soljuset. Ligger inne nu med markisen nere vilket jag inte gillar med värken blir värre av ljuset. Ser att operationen varit tuffare för dig, jag är inte alls så blå. Än… Det kanske kommer? Stramar och spänner mycket över stygnen, känner du likadant? Hoppas ni får en trevlig kväll, kram Suss

 2. Svara

  Anette

  22 augusti, 2015

  Åh va jobbigt det måste va :(
  Jag vet bara hur JAG känner och jag har INTE gjort en operation som du…

  Stort lycka till och hoppas det blir bättre snart :)

  Kram
  Anette

 3. Svara

  Laila

  23 augusti, 2015

  Låter lite jobbigt, men när väl det värsta är över, tycker du nog det var värt det. Massa kramizzar så hoppas jag det känns liiite bättre idag/Laila

LEAVE A COMMENT