Familjen drar till västkusten

Efter att ha haft ett jättemysigt firande av Anni så åkte vi hemåt och samlade ihop allt det sista, mötte upp mina föräldrar och fördelade familjen i två husbilar och sen for vi iväg. Då klockan var mycket så bestämde vi oss för att stanna vid slussarna i Hallstahammar över natten. Det är är en grej som vi kör, att vi ofta startar vår semestertripp sent på kvällen istället för att åka på morgonen :-). Varför vänta liksom?

På söndagmorgonen tog vi en promenad längs slussområdet innan vi packade in oss i bilarna igen för att äntligen ta oss ner till västkusten. I vår bil satt jag bakom ratten, William i passagerarsätet och i bak satt Thomas, Nathalie och Micke. I mina föräldrars bil satt, förutom dom, Denise och Adam. Så här åkte vi runt hela veckan.

När vi kommit ner till västkusten så blev vårt första stopp Hunnebostrand, där vi stått vid vattnet flera gånger tidigare. Vi trodde aldrig att det skulle finnas plats för båda husbilarna där så det blev ett litet jubel och en stor lättnadens suck när vi insåg att vi fick två platser. Vi gick ner längs kanten och tittade på vattnet, båtarna och kikade in i de små butikerna innan vi hamnade på restaurang för att ta en drink, som även blev lite lättare middag.

William och jag passade på att busa med mobilen och tog lite tokiga selfies :-)

Utsikten från restaurangen går inte direkt av för hackor. Vi fick en magisk solnedgång vid bryggan och jag kände att jag hoppades att Adam och Nathalie som inte varit här tidigare skulle känna att de tyckte om vad de såg.

På måndag morgon vaknade vi till stora “bloppar” som William kallade det när det kom tunga regndroppar. Vi trotsade regnet med regnkläder och paraplyer och tog en promenad längs klipporna, tittade på maneterna i vattnet och åt frukost. Sen åkte vi iväg mot nya mål. Jag har sagt det förut och jag säger det igen.. Hunnebostrand är en av mina favoriter på västkusten. Det är lite mer genuint, lite mer lugnt och stilla.