Ett naturnära länktips

 

Film credit: Björnhult ( bjornhult.com )

Något jag länge tyckt om är naturfotografering. I början av min “fotokarriär” så var det i stort sett uteslutande naturfoto som intresserade mig. Att kliva upp innan solen stigit upp, se dimslöjorna dansa över åkrarna eller daggdroppar på dikesblommorna. Det är magi och total avkoppling och lugn.

Nu har jag hittat tillbaka till det lugna och sköna med att vistas i naturen, då kommer helt naturligt fotointresset i naturen tillbaka och jag ser fram emot att dra på mig oömma kläder och förlora mig i de mikroskopiska mossblommorna eller förhoppningsvis fånga en maffig älg i gryningen.

Någon som verkligen förklarar känslan som jag vill förmedla är Linus Englund som blivit filmad av Jon & Johan. Filmen är så klockren så jag vill verkligen tipsa om att se den. Titta även gärna på länkarna nedan som går till alla sidor du VILL uppleva:

Linus Englunds Instagramkonto Scandinavian Mystics (life.by.linus)

Jon & Jonas Björnhult Instagram Stories-filmer

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

  28 juli, 2017

  Jag följer honom på instagram. Så otroligt inspirerande naturbilder och filmen är så mysig och bra! :D

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  28 juli, 2017

  Vilken härlig och inspirerande film. Naturfoton är underbara!

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT