Ett av mina loppisfynd till hallen

Tidigare i somras var vi på loppis utanför Västervik och jag har länge velat ha en antik stol i hallen, och för 125 kr så blev den min :-).

På stolen ställde jag den gamla Höganäs-krukan som jag ärvt ifrån mormor och morfar, och fyller den med lite olika kvistar och grenar från trädgården.

Jag tycker att en sån här stol passar även om man har lite modernare inredning, och inom kort ska jag ge mig på att måla klinkersgolvet här i hallen så det blir lite ljusare. Till våren ska vi antingen göra om de gamla ytterdörrarna eller köpa nya om vi hittar några till bra pris, för jag vill ha mer fönster i dörrarna då vår hall är liten och ganska mörk.

Jag har en plan och en vision hur det ska bli så jag ser fram emot att få visa er lite före och efter-bilder när det är klart :-).

11 september, 2020

RELATED POSTS

1 Comment

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  13 september, 2020

  Men åh vilken fin stol! Och så vackert det blev där i hörnet. Du lyckas verkligen fånga det perfekta ljuset och känslan i bilden! Håller med dig om att en sån stol passar även bra i ett mera modernt hem.

  Ha en fin söndag!

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT