Enköpings bloggmaffia på stan

Bilderna tagna med Nikon D800 samt Fujifilm X100s

I torsdags kväll var jag på en mycket trevlig bloggdejt med dom härliga tjejerna som numera har bestämt att vi ska kallas för Enköpings bloggmaffia *fniss*
Linda från Hem & Trevligheter, Lena från Gott för själen, Ullis från Tidsoptimisten bloggar och Susanne från Villa tretton förgyllde kvällen med glada skratt och diverse saker vi inte ska gå in på här.. eller Ullis, du kanske vill berätta om ditt uppvak på operationsbordet? Och Susanne, har du glasögonen med dig hem? Hihi, knasbollar!!

Susannes dotter, Amanda från House of Mandy, låg i halsfluss och kunde inte komma ( Krya på dig!! ) men det blir snart fler dejter :)

restaurang K14 fick vi jättegod grillmeny.. kockens pepparsås “was do die for”!!!
Vi satt så länge att personalen började städa ut oss på gatan, men fotonördar som vi alla är så fick personalen hjälpa till att plåta så dom fick lite kul också bland allt serverande!
( Tack Melinda på K14 för hjälpen! )

22 augusti, 2013
24 augusti, 2013

RELATED POSTS

1 Comment

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  24 augusti, 2013

  Haha, tack för en härlig kväll! Kul att du fick med mig och Linda när vi fulskrattar så tårarna rinner! Det var väl då vi lyssnade på den där fulla finländska gubben på högtalartelefon, haha. Så kul att ses.

  Ser fram emot nästa gång.

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT