En vandringstur i Färnebofjärdens naturreservat

När jag var på campingtur med väninnorna så tog vi oss till Ingbo källor för en kort vandring. Vi gick runt hela källorna från den gamla kvarnen.

Det bubblande vattnet i källorna är så otroligt klart, och just nu låg det lite pollen och skräp på ytan, men annars är det helt otroligt klart. Man kan se ända ner till botten och där ser man de bubblande källorna.

Det var riktigt varmt och skönt den dagen, och alldeles lagom för en promenad i skogen.

När vi kom tillbaka till den lilla kvarnen så fick vi hembakta bullar i solskenet.. det finns verkligen inget godare :-).

Det här är den mest södra delen av Färnebofjärden, och jag skulle vilja ta mig upp till norra delen, upp till Fulufjället tex. Jag känner att jag längtar upp och få se och traska runt i fjällvärlden, så kanske kanske kan det bli en husvagnsweekend lite senare i sommar.. eller vad säger du, min älskling?

Gör ett besök i Ingbo tycker jag.. sen åker du och badar vid Östa camping. Då har du fått en toppenutflykt i sommar!