En underbar lördag med la familia

I lördags var det supervarmt och en äkta sommardag. På eftermiddagen samlades alla i Gästre, hemma hos mamma och pappa, för en riktig familjedag.

Prins William sprang omkring helt naken mest hela dagen och fick en plastback som fick agera pool och jisses vad han lekte. I och ur, fram och tillbaka och han plaskade med allt han kunde hitta på :-). Så himla underbart att få springa runt utan blöja i värmen *gosungen*

Mot kvällen dukades det upp för grillmiddag.. färskpotatis med lite smör och flingsalt.. ja, jag behöver inte mer än så :-)

Hörrö gammelmormor.. nu ska jag berätta nåt viktigt för dig :-). Jag tyckte dom här bilderna blev så himla underbara.. det ser verkligen ut som att William berättar något jätteroligt för mamma.

Den här killen är bara 1 år och 3 månader och är redan superduktig på att äta själv. Han mumsade i sig korv och potatis som bara den, och sen tuggade han i sig en halv grillad majskolv.

Efter middagen blev det tvättstuga av i princip alla fordon.. pappa hade tvättat deras husbil, sen tog vi husvagnen invändigt och utvändigt.. Adam tvättade deras bil och Thomas och Nathalié tvättade snöskotern och bilen. Allt rent och fint till midsommar :-).. eller ja, skotern kanske får vänta några månader till :-).

Såna där dagar, när alla samlas och gör sin grej fast på samma plats, det är livet!! Och det känns så härligt att veta att vi har en hel semestervecka bokad tillsammans i sommar. Hela familjen på campingtur.. tjohopp, vad jag längtar <3

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  17 juni, 2020

  Just så där då alla pysslar med sitt, men ändå umgås är så mysig. Perfekt sätt att umgås och ändå få nåt gjort.

  Och där har jag läst ikapp igen. Inte lätt att hinna med nu för tiden.

  Om vi inte “hörs” nåt mera, ha en riktigt mysig midsommarhelg!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   22 juni, 2020

   Nej, var tar tiden vägen?! Det är ju helt galet att man inte hinner med någonting.. :-)
   Men du.. tusen tack för dina fina rader, det värmer så gott!!
   KRAM

LEAVE A COMMENT