En tekoppskväll hos Northbound Journeys

En fotograf och bloggare som jag inspirerats av länge är Rania Rönntoft som driver de båda framgångsrika bloggarna Rowantree och Northbound Journeys. Hon har peppat, stöttat och hjälpt mig när jag dippat i mitt fotograferande och så har det även chattats lite om ditt och datt ibland.

 

 

När vi skulle åka uppåt i landet och jag satt hemma med pappa och studerade kartan så insåg jag att vi åker i princip förbi hemma hos Rania, så jag planerade in en liten överraskning. Mina föräldrar har drivit loppis i många år så jag skakade fram en söt liten fotogenlampa och så överraskade vi henne med att komma på kvällsfika i hennes urmysiga hus.

Omgivningarna var helt magiska och det lilla huset vid sjön var så mysigt inrett att vi nog kunnat suttit kvar hela natten i fotogenlampans sken om inte pappa avbröt oss och sa att vi bör åka vidare.

Tack för teet, pratstunden och goset med dina fina kissemissar, Rania <3. Nu far vi vidare uppåt i landet.