En skön torsdagkväll

160131_papegojtulpaner_hus30_DSF4006

Fujifilm X-T1 | Fujifilm XF 90mm/2.0 R

Jag älskar torsdagkvällar. Då kommer vi hem, huset är nystädat, vi äter något gott och sen bara njuter vi av TV-serier under en tjock filt i soffan.. just the way I like it :).

Nu är det dock lite annat på agendan dessa kvällar.. jag försöker ägna mig åt mina fotoutmaningar, men många timmar går åt till pluggandet. Och när jag inte pluggar eller fotar eller studerar fototeknik, då är det resan som surrar runt i huvudet på mig hela tiden. Jag längtar massor nu!!

Men.. ikväll ska jag njuta som på en riktig torsdag. Något gott att äta och ett par TV-avsnitt av någon av de serier vi följer tillsammans. Och så ska jag njuta av våra underbara tulpaner som spretar ut långt över kanten på vasen.

KRAM