En regnig dag på stan.

141101_DSF6733

 

141101_DSF6722

 

141101_DSF6729

 

141101_DSF6732

 

141101_collage

Foto: Fujifilm X100s

Idag var det inte världens roligaste väder att kliva utanför dörren i :/.
Men.. sambon skulle till frisören, så jag blev bjuden på lunch innan.. tack och lov för att få sitta inne en stund :).

Nu sitter jag här med ett glas och inväntar skjuts, vi ska på partaj hos kära vänner!
Trevlig lördagkväll.

 

PS! Att tjata sig till att få sambon att ta några bilder på mig.. ojoj, vilken bedrift. Han tycker att det är såååå jobbigt och pinsamt!
Inte lätt för en bloggerska då inte :)

1 november, 2014
2 november, 2014

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Jamtlandshanna

  1 november, 2014

  Haha, ja jag känner igen det där. När maken ska ta kort på mig tar han dessutom tre steg extra långt bak. Nåja, det går ju lättare att zooma in vid redigeringen än att zooma ut. ;)
  Snygga bilder blev det i alla fall på dig!
  Kram

 2. Svara

  Linda

  1 november, 2014

  Hälsa Micke att det gick hur bra som helst det där. Och hälsa honom också att J tyckte det var döpinsamt i början men ju oftare han har fotat mig under de här två bloggåren dessto lättare går det. Både att få till bra foton och tycka att det är mindre pinsamt. :)

  Kram Linda

 3. Svara

  ullis

  1 november, 2014

  Där var ja o min man och lunchade förra helgen, idag var vi till fiket mittemot, synd annars hade vi kanske setts ;) Tror det blir snårigt att få ihop nån dejt med alla innan jag åker på torsdag – lite kort varsel antagligen – men vi kan väl se till att försöka ses allihopa när jag kommit hem OCH innan Lena drar till USA alltså någon dag mellan 23-nov – 14 dec (tror jag det var hon stack) det borde vi väl kunna lyckas med.

  Kram Ullis

LEAVE A COMMENT