En lördagmorgon på uppgång

150804_altanmorgon_hus30_DSCF0818

 Pollen överallt.. dags att storstäda altanen innan det blir frukost..

150804_altanmorgon_hus30_DSCF0822

 

150804_altanmorgon_hus30_DSCF0823

 Äntligen tror jag att vårt träd har hämtat sig och kommer tillbaka till livet igen *lycka*

150804_altanmorgon_hus30_DSCF0826

Godmorgon lördag!

Gårdagen var lite blandad, jag fick lite tråkiga besked och känslor fick finnas för andra, men jag håller tummar och allt måste bli bra till slut. Å andra sidan så hade jag en väldigt lugn sen kväll i soffhörnet med två avsnitt av Suits, lite fredagsgodis och satt sedan länge och bläddrade i fototidningar, inspirerades av läckra fotografier och bara laddade batterierna för mig själv. Somnade gjorde jag på tok för sent och vaknade ännu tidigare, så nattens sömn har varit näst intill obefintlig, men så får det vara idag.

Idag ligger en helt obokad dag framför mig, men med massor av idéer om vad den ska innehålla.. för att sitta still kommer jag inte att göra. Jag ska testa några fotoprojekt, fortsätta med sovrumsrivningen och förhoppningsvis umgås med någon när eller kär :-)

Jag önskar alla mina läsare en fantastiskt fin lördag!

Glöm inte att om du gillar vad du ser här så dela gärna med dig av min länk
*bloggkärlek*