En kylig kvällspromenad innanför muren

Godmorgon torsdag!

Igår kväll parkerade vi husbilen och husvagnen nere vid Ljugarns hamn och hade det gott. Men senare på kvällen blev det en tripp upp till Visby.

Rosbuskarna är helt enastående.. och jag känner att jag måste köpa ett gäng rosbuskar till Nyborg. Hur har jag kunnat bo utan rosbuskar i alla år :-). Den här föll jag för direkt.. en ros som skiftade mellan rosa och aprikos. Så himla vacker!

Micke, Thomas, Nathalié och Adam hade bokat padelpass inne i Visby så vi andra tog en bil och åkte till Visby för en promenad innanför murarna medan de andra spelade.

Vi gick från ena änden till den andra och tillbaka, handlade lite förnödenheter och bara tittade på husen, rosbuskarna, utsikten över havet och hade det gott. Det var ganska blåsigt och lite kyligt så vi var väl kvar max ett par timmar.

Många har ju vittnat om att Visby är en enda stor smitthärd med miljontals med människor, men nu när vi var där efter 8-snåret på kvällen så tyckte i alla fall jag att det var ganska lugnt. Det var hyfsat tomt på folk på gatorna och på uteserveringarna satt folk kanske lite mer tätt än vad som borde vara OK, men jag upplevde absolut ingen trängsel.

Nu är det torsdag morgon och jag tittar ut över havet i soluppgången, men mer om det i ett annat inlägg. Pussåkram