En härlig morgonpromenad vid Blå lagunen

Godmorgon söndag!

07.10 pip.. dags att roa den lille mannen med en morgonpromenad.

Vi gick runt kalkbrottet, en liten promenad på 1,6 km så det var ingen megastor bedrift men skönt att få röra igång kroppen lite grann. Jag har en redig träningsvärk efter att vi började semestern igår med ett padelpass inne i Visby.

Här ser ni hur ställplatserna ser ut för husvagn och husbil vid Blå lagunen. Det kostar 100 kr för en natt och med den här sköna utsikten klagar jag inte alls på det priset :-).

Halva styrkan var kvar vid vagnarna och sov. Nathalié var först ut och simmade innan vi gick promenad. Jag känner sån stolthet över att det här är vår familj. Svärbarn, son och barnbarn.. så himla mysigt och fint att vi alla umgås så enkelt.

Nu har vi precis ätit frukost och ska plocka ihop oss och ta färjan över till Fårö några dagar. Jag hoppas ni vill hänga med på vår resa hela veckan, jag är så oändligt glad för er som kikar in här!!

20 juli, 2020

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  23 juli, 2020

  Vad mysigt ni har det allihopa tillsammans! Perfekt med husvagn och husbil. Enkelt att förflytta sig och stanna där man vill. Eller nästan var man vill, kanske ska tilläggas. Jag har förstått att det är galet mycket folk ute nu.

  Vi har vår semester kvar. Det blir bara två veckor denna gång. Vi åker till Värmland en vecka.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   23 juli, 2020

   Ja, vi har det riktigt mysigt. Det svåra med husvagn är dock inte människorna utan de smala vägarna så det finns platser som vi missar för att vi inte vågar ge oss in på de vägarna med vagnen. Jag kan inte säga med all säkerhet om det där med galet mycket folk, men på de platser vi har varit hittills har jag inte märkt av några större problem. Inga köer någonstans, glest mellan bord på serveringar och ganska tydliga direktiv i butiker osv.
   Ha det så himla mysigt i Värmland.
   KRAM

LEAVE A COMMENT