En fullspäckad härlig lördag

Godmorgon söndag!

Igår hade jag en riktigt härlig och produktiv lördag. Jag vaknade som vanligt väldigt tidigt och gick upp, tände lite ljus, tände eld i kaminen och tittade faktiskt på en film på Netflix så här på morgonkvisten.

Jag åkte till mina föräldrar för en mysig frukost på verandan innan det var dags för mig och pappa att börja jobba. På med jobbarkläder och ut i garaget och plocka fram pappas alla roliga maskiner.

Vi skulle skapa lister att sätta runt fönsterglasen på vår ytterdörr och ser ni vilken fin form det blir på listerna som vi fräste ut? Direkt började jag spinna på.. göra egna tavelramar!! Gud så roligt att kunna göra egna ramar till foton. Men nu var det lister :-)

Efter att ha skapat listerna så gick vi ut och sågade dem i en bra tjocklek. Sen kunde vi gå in och fräsa en ny kant och sen såga igen. Till slut så slipade vi dem lite grann så de blev mjuka och fina.

Hur de ser ut på dörren får ni se sen när vi kommit så långt :-)

När listerna var färdigskurna så träffade vi familjen nere i samhället där det gick ett stort rally. Det var jättekul att träffa massor med gamla bekanta från Fjärdhundra och jag fick några kommentarer om att det är så roligt att åka förbi hemma hos oss och se hur fint vi fixat till det. Roligt!

William satt i vagnen och tittade på bilarna och mest roligt var det när en bil kom för fort i kurvan och åkte ut på åkern. Ingen blev skadad, föraren fick hjälp av publiken och kunde sen åka iväg. William satt och skrek “Come on” åt bilarna :-)). Underbara unge.

Vi passade sen på att luncha på Café 100 innan vi åkte hem och fortsatte jobba.

Medan pappa och jag försökte göra vad vi kunde med ytterdörren så klippte mamma gräsmattan och krattade löv. Det tar verkligen ALDRIG slut med löv så här på hösten. Alla våra stora träd är så vackra på sommaren, men jisses.. när dom släpper sina löv så kan vi verkligen bada i löv :-).

Efter några timmar kom kidsen hem för att äta familjemiddag tillsammans. William röjde runt i sandlådan en stund, Nathalié eldade och gosade med Selma, Denise lagade mat, Thomas vilade efter att ha vunnit final i padelturnering, Adam och jag gosade med William och bara hade det bra.

På kvällskvisten samlades vi alla i uterummet och åt middag tills ögonen gick i kors. En riktigt riktigt härlig lördag. Och nu är det redan söndag morgon.