En färgsprakande kväll i Västerås

151122_julmarknad_fyrverkeri_hus30_DSCF2600

 

151122_julmarknad_fyrverkeri_hus30_DSCF2632

 

151122_julmarknad_fyrverkeri_hus30_DSCF2641

 

151122_julmarknad_fyrverkeri_hus30_DSCF2646

För några dagar sedan provad jag en klänning på Cubus, som bara fanns i en för liten och en för stor storlek. Igår chansade jag och ringde en av deras butiker i Västerås och där fanns den i rätt storlek, och när jag ringde för att lägga undan den så rekommenderade tjejen i butiken mig att åka och hämta den direkt då Västerås stad hade julmarknad och skulle bjuda på ett stort fyrverkeri efter att butikerna stängde.

Sambon och sonen rynkade på näsan och ville inte gärna ge sig ut i kylan, men jag vet att mina föräldrar gillar fyrverkerier så jag ringde och de följde glatt med. Vi hämtade klänningen, tittade på det minst sagt mäktiga fyrverkeriespelet, tog en fika och susade hemåt i mörkret.

Nu är årets julbordsklänning klar, ni får se den snart :-)