Det varde ljus i vårt hus

Det är söndag eftermiddag, mörkret sänker sig snabbt utanför fönstret och i princip den enda plan jag hade för dagen sket sig direkt. Jag tänkte åka ut till nya huset och ta drönaren med mig och visa hur det ser ut vid det lilla kärret / tjärnen i skogen, den jag längtar efter så mycket att få vara vid.. men dagen gick lite för fort så jag hann inte. En annan dag :-)

Det jag hann istället var att stoppa ner vår lilla julgran i en vas, klä den med ljusslinga och små julgranskulor. Förra året och året innan hade vi gran i korg på golvet men i år fick det bli en mini-variant. Jag bidar min tid och inväntar det där sekelskifteshuset, då jädrar ska vi ha en STOR julgran.

Det här blir den sista julen i vårt radhus och när jag tittar på bilderna på hemnet så blir jag ruskigt nostalgisk och inser hur mycket jag verkligen älskar vårt radhus men men.. dags att slänga sig ut i det okända och lämna stan för det liv i skogen som vi länge velat prova :-). Så nu njuter jag av “modern” jul med gran i bubbelvasen från Svenskt Tenn.

22 december, 2019
23 december, 2019

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT